Healing

Healing er å åpne opp og fjerne blokkeringer slik at vi kan ta i mot den universelle energien som vi er en naturlig del av, være i ett med den og la den flyte fritt i oss. Energiene kan løse opp i våre ubalanser på fysisk, følelsesmessig og spirituelt plan.


GUIDET HEALING

Vi jobber mest med guidet healing. Det vil si at hendene våre blir guidet mens vi jobber i energifeltet til klienten. Under healingseansen fungerer vi som en kanal og blir veiledet fra universet. Klienten kan sitte, stå eller ligge. Universet styrer det hele og vet hva klienten har mest behov for akkurat her og nå.

Behandlingen består i å hjelpe klienten med å sette i gang sin egen helbredelse. Prosesser blir satt i gang i kropp og sjel og healingen fortsetter ofte etter healingkonsultasjonen, så lenge det er behov for det.

Vi starter som regel behandlingen med visualisering for å få den enkelte til å komme til ro og kjenne seg trygg, for å få fokus innover i seg selv og kjenne at man er til stede her og nå.
Noen fornemmer at de får direkte fysisk guiding, noen kjenner prikking, kulde, varme eller strømninger. Noen ganger kommer forløsende tanker og sterke følelser.

Healingen kan virke på mange forskjellige måter. Enkelte merker at det skjer noe med en gang og veldig tydelig. Andre fornemmer bare et eller annet udefinerbart og vil først skjønne at noe har skjedd etter flere uker eller måneder. Noen synes at de får mer energi, blir mer avslappet eller mer avspent. Enkelte vil kjenne lindring, ro, balanse og harmoni. Mange forteller at etter en healing føler de at livet blir lysere og lettere. Healing kan også være til hjelp i en selvutviklingsprosess og gi større innsikt. Den kan styrke intuisjon slik at vi ser klarere og øke klientens personlige bevissthet.

Hver enkelt får det de er mest tjent med av universet. Hverken de selv eller vi kan si noe om hva dette er på forhånd. Det er ikke nødvendig å tro på metafysiske eller åndelige ideer for å ha hjelp av visualisering og healing.  Man trenger ikke å tro på en kraft utenfor seg selv. Det eneste man trenger er et åpent nok sinn til å prøve noe nytt i en positiv ånd.